Trondheim


Bli med hos oss!

IAESTE Trondheim har løpende opptak!

Har du lyst til å delta i et internasjonalt miljø? Er du ny på NTNU og leter etter noe produktivt å gjøre ved siden av skolehverdagen? Leter du etter et nytt miljø og nye venner? Kunne du tenke deg å lære deg praktisk ledelse eller prosjektarbeid?
Ta turen innom infomøtet og se om IAESTE er noe for deg.

Som medlem får du også muligheten til å ble med på mange spennende og morsomme opplevelser som dette. I tillegg arrangerer vi tur til Svalbard, deltar på mange internasjonale seminarer og lignende.

Fyll ut søkeskjema, så vil vi ta kontakt med deg:

Søknad til IAESTE Trondheim

Søknadsfristen er 2. september.

Kort om oss:

IAESTE Trondheim ble opprettet i 1948, og var med på å stifte IAESTE internasjonalt som eneste avdeling i Norge og en av de ti første medlemslandene. Det var først i 1985 at lokalkomitèen i Trondheim ble skilt ut som en egen lokalkomitè, ettersom de tidligere hadde blitt sett på som IAESTE Norge.  IAESTE har helt fra starten vært studentdrevet, og vi begynte med tre studenter fra NTH. IAESTE Trondheim har normalt rundt 35-40 aktive medlemmer. Det søkes stadig etter nye, engasjerte medlemmer. Opptak skjer hver semesterstart i august og januar.

Vi har kontor i andre etasje i Sentralbygget, og skulle du har spørsmål kan du alltids prøve å stikke innom. Uansett om du vil se hvordan det er å bli medlem, eller om du skulle ha noen spørsmål rundt jobbene våres.

Kontaktinformasjon: 

Leder: Anne Egelandsaa Strømsnes
Mobil: +47 468 95 616
 

E-post til styret: trondheim@iaeste.no

Besøksadresse 2. etg på Sentralbygget rom 215B, NTNU Gløshaugen

Postadresse IAESTE Trondheim SiT Postboks 2460 Sluppen 7005 Trondheim