Lokalkomitè Bergen

 


GCE Ocean Technology og IAESTE Bergen samarbeider med hverandre om å gjennomføre aktiviteter og arrangementer som bidrar til å synliggjøre norsk subsea- og havindustri og tydeliggjøre muligheter som ligger i industrien, samt å sende studenter på jobbutveksling i utlandet. GCE Ocean Technology er et industridrevet initiativ for styrking og internasjonalisering av utdanning, forskning og næringsliv, og vil sammen med IAESTE Bergen jobbe for et høyere internasjonalt engasjement blant studenter. IAESTE Bergen er stolte av å ha GCE Ocean Technology som sponsor og samarbeidspartner, og er glade for å sammen være et bindeledd mellom studenter og næringsliv.


For mer informasjon om GCE Ocean Technology, IAESTE Bergen eller sammarbeidet vårt ta kontakt med bergen@iaeste.no eller se de respektive nettsidene https://www.gceocean.no/.

IAESTE Bergen samarbeider med HousingAnywhere.com, verdens ledende boligplattform for internasjonale studenter, for å skaffe boliger til våre studenter som kommer til Bergen. Vi tilbyr også VIP-tilgang til alle våre studenter som skal ut å reise, så dersom du ønsker å finne boligen til utenlandsoppholdet ditt selv, er det bare å gi oss en lyd så skaffer vi deg tilgang.

Snakk direkte med den lokale utleieren, sikker betaling på nett og bruk resten av tiden på å forberede deg til oppholdet.

Husk at du også kan leie ut rommet ditt til en internasjonal student under utenlandsoppholdet ditt.

 


I dag er det circa 20 aktive medlemmer i LK Bergen. Det søkes stadig etter nye, engasjerte medlemmer og opptak skjer hver semesterstart i august og januar.

Kontoret vårt befinner ved nordutgangen i 1.etasje i Realfagbygget. Dette finner du ved å ta til høyre med en gang du kommer opp rampen, forbi datalabbene og studentbaren Intergrebar, nest siste kontor på venstre side – det står skilt på døren.

Kontaktinformasjon:
Leder: Frede Berdal
Tlf: +47 993 99 233

Tlf, kontor: 55 58 27 56
E-post: bergen@iaeste.no

Postadresse IAESTE Bergen, Allégaten 41, Realfagbygget 5007 Bergen