For studenter

 

Disse sidene er ment for studenter som ønsker mer informasjon om IAESTE som organisasjon og våre virksomheter. Her kan du finne informasjon om utvekslingsprogrammet vårt, IAESTEs Næringslivsdager og hvordan du kan bli medlem.

Utvekslingsprogram

Reis ut på studierelevant jobb med IAESTE! Få en smak på hvordan arbeidslivet er innenfor det feltet du studerer, samtidig som du får oppleve et nytt land og bli kjent med mange nye mennesker. Finn ut mer under Jobb i utlandet i menyen!

Bli medlem

Ved å bli medlem er du med på å gjøre Utvekslingsprogrammet og IAESTEs Næringslivsdager mulig! Bli kjent med en engasjert og sosial gjeng fra hele landet! For mer informasjon om hvordan du kan bli medlem og hva det innebærer gå inn på bli medlem i menyen.

IAESTEs Næringslivsdager

Få kontakt med bedriftsrepresentanter innenfor en rekke fagfelt. Hør om muligheten for masteroppgaver, sommerjobb eller fastsettelse hos noen av landets fremste bedrifter. Arrangementene får også besøk av Internasjonale bedrifter. For mer informasjon om når og hvor IAESTEs Næringslivsdager gå inn på IAESTEs Næringslivsdager i menyen.