For bedrifter

Kort om oss

IAESTE er et bindeledd mellom studenter og næringslivet. Både nasjonalt og internasjonalt. Internasjonalt har vi over 80 medlemsland og vi spesialiserer oss på å utveksle praktikantjobber for studenter, innenfor teknologi, realfag og økonomi i alle våre medlemsland. Dette har vi gjort siden 1948, med formål om forbedre internasjonal forståelse og kommunikasjon. 

I Norge har vi syv lokal-komitéer ved syv universiteter, hvor vi har en rekke tilbud. Vi kan tilby profilering rettet direkte mot de studentene dere leter etter. Vi arrangerer også årlige næringslivsdager – se andre næringslivstilbud for mer informasjon. Ved å ta i bruk vårt næringslivstilbud, støtter du vårt utvekslingsprogram og gir dermed studenter muligheten til å få relevant praksisplass i utlandet.

IAESTEs Utvekslingsprogram

Det internasjonale utvekslingsprogrammet er rettet mot bedrifter som ønsker å ta i mot en praktikant. Vi i IAESTE kan hjelpe dere med å finne en praktikant og bistår med alt det praktiske rundt mottaket av praktikanten. Dette inkluderer alt fra arbeidstillatelse og bolig til sosialt opplegg for praktikanten. Vi i IAESTE har nemlig troen på at ved å kombinere relevant arbeidserfaring og kulturopplevelser kan vi være med på å gjøre verden til et bedre sted.

Som deltakende bedrift kan du selv bestemme hvilke kvalifikasjoner studenten skal ha, innenfor studieretning og eventuelt andre krav dere skulle ønske å sette, som studieår og relevante fag. Dere vil kunne få muligheten til å holde et intervju med studenten så dere får sett om studenten passer dere.

For mer informasjon om utvekslingsprogrammet, se under Utvekslingsprogram i menyen.

IAESTEs Næringslivstilbud

Vi er er stolte av å kunne tilby et stort antall tjenester. Det ligger faste tilbud under, men vi ønsker selvfølgelig å være behjelpelige. Ta gjerne kontakt om det er noe. Vi er også åpne for prosjekter utenfor tilbudene vi har listet opp.

Som studentorganisasjon er vi den eneste som tilbyr en så stor rekke næringslivstjenester i syv byer. Som studenter er vi også stolte av å vite hva som profilerer best ved de forskjellige universitetene, vi vil derfor bidra vårt beste der dere skulle trenge oss for råd eller tilbud.

IAESTEs Næringslivsdager

IAESTEs Næringslivsdager (IN) er et rekrutterings- og profileringsarrangement hvor IAESTE opptrer som en kanal mellom bedrift og student. IN er en gylden mulighet for bedrifter å komme i kontakt med norske studenter som er under eller i slutten av sin utdanning. Mer info om arrangementene finnes under IAESTEs Næringslivsdager i menyen.

Annet næringslivstilbud

Vi i IAESTE ønsker å kunne tilby akkurat det din bedrift skulle trenge. Vi kan ved all våre lokalkomiteer hjelpe dere med å nå ut til ønskede studenter. Vi er svært fleksible med hva vi kan tilby, så nøl ikke med å ta kontakt.

Eksempler på hva vi kan tilby er kampanjer, bedriftspresentasjoner og case-løsninger. For mer informasjon sjekk ut Annet næringslivstilbud i menyen.

 

Ved spørsmål eller ønske om videre informasjon, gjerne kontakt vår Public Relations Koordinator:

IN_Logo_Bl+Ñ_RGB_medium-290x300

Våre lokalkomiteer

Bergen ved UiB

Grimstad ved UiA

Oslo ved UiO

Stavanger ved UiS

Tromsø ved UiT

Trondheim ved NTNU

Ås ved NMBU